Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ons internaat

De slaapkamer

Iedere interne leerling beschikt over een eigen kamer, die voorzien is van een bed, een bureau, een wastafel en opbergkasten. Een belangrijke opmerking: alle kamers zijn identiek. Boven het bureau hangt een prikbord waar posters, foto’s en dergelijke kunnen op aangebracht worden. De nodige richtlijnen hiervoor worden op de tweede schooldag meegedeeld, evenals alle andere reglementeringen. Radio op de kamer wordt toegestaan met hoofdtelefoon, doch een televisietoestel niet. Elke interne heeft zijn eigen kamersleutel.

Indeling

Afhankelijk van het aantal internen verblijven de meisjes op de eerste verdieping. De tweede verdieping is voorzien voor jongens.

Gebouw internaat Talententhuis

Het restaurant

Het internaat beschikt over een aangenaam restaurant met verzorgde maaltijden. Wij hechten veel belang aan gezonde, kwalitatieve voeding. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet. Alle internen maken ’s ochtends hun boterhammen voor de middaglunch op school. ’s Avonds is er voor iedereen een warme maaltijd voorzien. Gezien de nodige aandacht die wordt besteed aan de voeding en aan de maaltijden in het bijzonder, vragen wij een correcte en beleefde houding aan tafel.

Ons reglement

U kan ons internaatsreglement steeds opvragen bij het secretariaat.